Блог

април 1, 2019

Липофилинг – често задавани въпроси

липофилинг

Липофилинг е единственият метод, с който едновременно можете да подмладите и скулптурирате лицето и ръцете си, да направите устните си чувствени и плътни, да уголемите гърдите си и да оформите сексапилно дупе. При това със собствената ви мастна тъкан.

Какво представлява липофилинг?

Липофилингът е липоскулптуриране чрез трансплантация на мастни клетки от една зона на тялото на друга. Методът се прилага в комбинация с конвенционална липосукция. Със специални канюли се извлича мастната тъкан от зона на тялото, в която тя е излишна, следва нейната специфична обработка и инжектирането й обратно на желаните места. Така ефектът е двоен – по-фин силует, благодарение на липосукцията и скулптуриране на лицето и тялото чрез промяна на формата и обема.

липофилинг на гърдиВ кои зони може да се направи липофилинг?

Процедурата може да се използва за подмладяване на зоната на лицето – прецизно оформяне на скули, корекция на хлътнали и отпуснати бузи, запълване на назолабиални бръчки, увеличаване на устни, както и за уголемяване на гърди и оформяне на бразилско дупе.

В кои части се прави липосукцията?

Липосукцията може да се извърши на почти всяка част от тялото – колена, вътрешна част на бедрата, бричове, корем, паласки, талия, гръб, вътрешна страна на ръцете, прасци.

С каква упойка се работи?

Операцията се извършва в локална или обща анестезия, без никакъв риск за пациента.

Кога е видим резултатът?

Крайният резултат е налице до 3 месеца след операцията. Обработените зони изглеждат напълно естествено, подмладени и скулптурирани, без видими белези.

Колко дълго трае операцията?

Между един и два часа.

Каква е продължителността на ефекта?

След първата процедура завинаги се запазват около 60% от поставената мастна тъкан. Ако пациентката желае допълнителен обем, той може да се добави след 3-4 месеца.

Какви са предимствата?

Предимствата на метода са използването на собствена мастна тъкан, която се приема чудесно от организма, липсата на видими белези на реципиентното място и напълно естествения резултат. Възстановяването е изключително бързо. В рамките на няколко дни.

Повече за процедурата научете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *