Ipomia

ipomia

Освен експертизата и прецизната ръка на пластичния хирург, добрият естетичен резултат от операцията е пряко свързан с материалите, които се използват по време и след процедурата.

Д-р Генов препоръчва на пациентките си Ipomia:

Ipomia – for your new shape

Доскоро жените увеличаващи бюста си бяха принудени да носят стягащи сутиени със скучна кройка и некрасива визия за дълги периоди от време непосредствено след операцията. След възстановяването много дами са се сблъсквали с проблема с намиране на бельо, което точно да приляга на новите им форми и в същото време да носи необходимата подкрепа, която да държи имплантите на място и да запази формата им.

Ipomia е първият в света бранд за луксозно бельо, специално създадено за жени със силиконови импланти. То притежава необходимата функционалност и в същото време ексклузивен и чувствен дизайн. Колекцията на бранда се състои от сутиени, които се носят непосредствено след операцията по време на възстановителния период, сутиени с допълнителна поддръжка за имплантите и ежедневна линия. Сутиените са допълнени от стилни долни части, изработени от изискани материи.

Можете да закупите бельото в клиниката както и в официалния сайт на Ipomia тук, където можете да използвате 10% отстъпка със специалния промо код на д-р Генов – MG10.

ipomia

Light Luxe Bra

Поръчайте тук.

essential recovery bra ipomia

Essential Recovery Bra

Този мек сутиен е без подплънки и банел, изработен е от антибактериална дишаща материя и е с допълнителна подкрепа, подходящ за носене непосредствено след операцията.

Поръчайте тук, като използвате промо кода на д-р Генов за 10% отстъпка – MG10.

the first love bra ipomia

The First Love Bra

Ежедневен сутиен с красив дизайн, подходящ за носене непосредствено след операцията. С допълнителна подкрепа, която не е за сметка на визията.

Поръчайте тук, като използвате промо кода на д-р Генов за 10% отстъпка – MG10.

sensual simplicity bra ipomia

Sensual Simplicity Bra

Този сутиен ще ви накара да се чувствате специални и едновременно с това ще осигури необходимата подкрепа за новия ви бюст. Той е без подплънки, с банел, изключително комфортен, изработен от дантела с красив детайл с логото на Ipomia.

Поръчайте тук, като използвате промо кода на д-р Генов за 10% отстъпка – MG10.

light luxe bra ipomia

Light Luxe Bra

Изключително мек, тънък и комфортен сутиен с ултралеки подплънки, изработени от дишаща материя. Гарантира удобство през целия ден, като може да бъде носен с или без презрамки. Осигурява оптимална подкрепа за силиконовите импланти.

Поръчайте тук, като използвате промо кода на д-р Генов за 10% отстъпка – MG10.