Ipomia

Освен експертизата и прецизната ръка на пластичния хирург, добрият естетичен резултат от операцията е пряко свързан с материалите, които се използват по време и след процедурата.

Д-р Генов препоръчва на пациентките си:

Ipomia – for your new shape

Доскоро жените увеличаващи бюста си бяха принудени да носят стягащи сутиени със скучна кройка и некрасива визия за дълги периоди от време непосредствено след операцията. След възстановяването много дами са се сблъсквали с проблема с намиране на бельо, което точно да приляга на новите им форми и в същото време да носи необходимата подкрепа, която да държи имплантите на място и да запази формата им.

Ipomia е първият в света бранд за луксозно бельо, специално създадено за жени със силиконови импланти. То притежава необходимата функционалност и в същото време ексклузивен и чувствен дизайн. Колекцията на бранда се състои от сутиени, които се носят непосредствено след операцията по време на възстановителния период, сутиени с допълнителна поддръжка за имплантите и ежедневна линия. Сутиените са допълнени от стилни долни части, изработени от изискани материи.

Този мек сутиен е без подплънки и банел, изработен е от антибактериална дишаща материя и е с допълнителна подкрепа, подходящ за носене непосредствено след операцията.

Ежедневен сутиен с красив дизайн, подходящ за носене непосредствено след операцията. С допълнителна подкрепа, която не е за сметка на визията.

Изключително мек, тънък и удобен сутиен, изработен от дишаща материя, осигуряваща чувство на свежест през целия ден.

Обикновените спортни сутиени не носят необходимата подкрепа за нуждите на силиконовия бюст. Този спортен модел е съобразен с новите ви форми, изработен от мека и дишаща материя, която абсорбира влагата.