Корекции на седалище

бразилско дупе

Корекции на седалище

Желанието за добре оформено и стегнато дупе често не може да бъде задоволено единствено с резултата от физически упражнения. Понякога за постигане на мечтаните форми е нужна намесата на пластичен хирург.

Два са основните начини за корекции на седалище и извайване на перфектните задни части. Първият е чрез липофилинг (бразилски лифтинг), в зависимост от желания резултат и наличието на мазнини по тялото, този метод може да се приложи самостоятелно или в комбинация с поставяне на глутеални импланти, което е и вторият. По-добрият контур на тялото, по-стегнатите и оформени задни части водят до по-високо самочувствие.

По време на консултацията с д-р Мартин Генов, той ще ви помогне при избора на най-добрия вариант, според индивидуалните ви желания и характеристиките на тялото ви.

Вижте видео за процедурата уголемяване на задните части    

Вижте цени

Операцията по уголемяване на задните части трае между час и час и половина. Тя се извършва под обща анестезия и след нея пациентът остава за наблюдение в клиниката в рамките на едно денонощие.

След операцията


След операцията по уголемяване на задните части:

– Пациентът остава под наблюдение в клиниката за 24 часа, като му се предписват обезболяващи за първите дни.

– Няколко дни почивка и постепенно възвръщане към физическа активност са препоръчителни, за да бъдат избегнати усложнения.

– Отокът преминава в рамките на няколко седмици до месец след операцията за уголемяване на задните части.

– За запазване на добрите естетични резултати е наложително пациентът да спи по корем за няколко седмици непосредствено след процедурата.

– В първите седмици след бразилски лифтинг не се препоръчва продължителното седене, поради риск от увреждане на инжектираната мазнина.

– Налага се носенето на специално компресивно бельо за около месец, особено в зоните, в които е извършена липосукцията.

Основен фактор за постигане на отличен резултат както при уголемяване на задните части, така и при всякакъв тип естетична или реконструктивна хирургия е квалификацията на хирурга, неговите специализации в страната или чужбина, членството му в наши и международни реномирани асоциации.