Блог

юни 14, 2018

Първият истински математически метод за уголемяване на бюста

математически метод за уголемяване на бюста

Формулата за идеален бюст

Методът на Akademikliniken е първият математически метод за уголемяване на бюста, чрез който с абсолютна точност може да се определи най-подходящото разположение на силиконовите импланти.

Akademikliniken в Стокхолм е най-голямата частна клиника за пластична хирургия в Северна Европа, в която работят светила в областта. Повече от двадесет години световноизвестният проф. Пер Хеден, един от основателите на клиниката, разработва уникалния подход за избор на най-подходящите импланти. Селекцията на силиконовите протези, той съобразява изцяло с индивидуалните характеристики на тъканите на всеки отделен пациент. Чрез специални изчисления,  методът дава възможност за прецизно позициониране на импланта върху гръдната стена и определяне на положението на белега, така че той да попадне в гънката под гърдата и да остане максимално скрит. Методиката използва биометрична система за подбор на имплантите за един красив и естествено изглеждащ бюст, съобразен с пропорциите и тъканите на всяка жена.

Д-р Генов изучава метода по време на едногодишната си специализация в Akademikliniken. Той е първият българин допуснат да работи в нея, под ръководството на проф. Хеден. Благодарение на опита, придобит от първо лице, той имплементира маниера в своята работа.

Повече за уголемяване на бюста прочетете тук.

 

 

One thought on “Първият истински математически метод за уголемяване на бюста

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *